Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Στα δύο...

Η Θεσσαλονίκη και πάλι στα δύο… ΠΑΟΚ και Άρης διασταυρώνουν τα ξίφη τους (2/5, Novasports1, 21.15), αυτή τη φορά για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ.

Η νίκη αποτελεί επιτακτική ανάγκη και για τους δύο στην προσπάθεια που κάνουν για την κατάκτηση της πρώτης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογική διοργάνωσης. Δίψα για ρεβάνς στο «στρατόπεδο» του «δικεφάλου», να μπουν  γερά στο κόλπο του Τσάμπιονς Λιγκ θα προσπαθήσουν οι «κίτρινοι».

Χωρίς απουσίες και δίψα για ρεβάνς

Την ευκαιρία να πάρει τη ρεβάνς για την ήττα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, αλλά και να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα των πλέι οφ θα έχει ο ΠΑΟΚ σε περίπτωση νίκης στο αυριανό ντέρμπι με τον Άρη.

Το «τρίποντο» αποτελεί επιτακτική ανάγκη για το «δικέφαλο», ώστε να μην πάει… χαμένος ο βαθμός στο Ολυμπιακό στάδιο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Σε περίπτωση, μάλιστα που το τελικό αποτέλεσμα στον αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ είναι ισόπαλο, τότε με νίκη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, η ομάδα του Φερνάντο Σάντος θα φιγουράρει μόνη της στο «ρετιρέ» και θα έχει τον πρώτο λόγο για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Πορτογάλος προπονητής έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, απ’ τους οποίους θα διαλέξει τους έντεκα που θα ξεκινήσουν την αναμέτρηση. Σύμφωνα με τις δοκιμές του, το πιθανότερο σχήμα είναι το εξής: Χαλκιάς, Αραμπατζής, Λίνο, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Βιερίνια, Γκαρσία, Βιτόλο, Ίβιτς, Σορλέν και Μουσλίμοβιτς.

Η αποστολή: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Φωτάκης, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Εντίνιο, Φιλομένο, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Μουν, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Σορλέν, Βιεϊρίνια, Βιτόλο.


Χωρίς Αράνο, Ναφτί και Κάλβο στην Τούμπα

Η νίκη επί του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα των πλέι οφ άνοιξε την όρεξη των παικτών του Άρη, οι οποίοι είναι πανέτοιμοι για το ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ. Οι «κίτρινοι» θα προσπαθήσουν να επαναλάβουν την εμφάνιση του «Κλεάνθης Βικελίδης», την οποία είχαν επικρατήσει του «δικέφαλου» με 2-0 για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Οι απουσίες των Αράνο, Ναφτί και Κάλβο προβληματίζουν τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ, με τον Αργεντινό τεχνικό να ψάχνει τους αντικαταστάτες τους. Ο πρώτος δεν ξεπέρασε πλήρως το πρόβλήμα που αντιμετώπιζε με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής, όπως και ο Ναφτί, αλλά και ο τιμωρημένος Αράνο.

Με τα όσα έχει δείξει ο Κούπερ στις προπονήσεις των «κίτρινων», η πιθανότερη ενδεκάδα να ξεκινήσει ο Άρης είναι η εξής: Σηφάκης, Νέτο, Γκιάρο, Νασούτι, Βανγκελί, Μεριέμ, Πρίττας, Φερνάντες, Αντού, Κάμπορα και Τζόνσον.

Η αποστολή: Σηφάκης, Πέσκοβιτς, Νέτο, Ορτίθ, Ρονάλντο, Νασούτι, Γκαρσία, Φερνάντεζ, Χαβίτο, Πρίττας, Κόκε, Τζόνσον, Αντού, Μεριέμ, Κουλουχέρης, Κάμπορα, Λαμπριάκος, Βαγγέλη.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Πιοβεζάν, Αράνο, Ντέιλι, Ναφτί, Κάλβο, Αγτζίδης, Αραβίδης, Φρασέρι, Γραικός, Οικονομόπουλος, Μπουγαίδης.

www.sportdog.gr 

Η προιστορία των τελευταίων 10 ετών στη τούμπα

2009-2010 ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ 4-1
2008-2009 ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ 1-0
2007-2008 ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ 3-0
2006-2007 ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ 1-0
2004-2005 ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ 2-2
2003-2004 ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ 3-0
2002-2003 ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ 2-0
2001-2002 ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ 1-1
2000-2001 ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ 2-0
1999-2000 ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ 3-2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου