Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Βλάνταν εσύ, σούπερ σταρ!

Όταν βρίσκει ρυθμό και είναι σε αγωνιστική φόρμα ο Βλάνταν Ιβιτς δίνει ώθηση στον ΠΑΟΚ. Όταν σκοράρει, η ομάδα του φεύγει πάντα νικήτρια, όπως αναλύει το gazzetta.gr! Έχει και έναν επιπλέον λόγο να θέλει τη νίκη επί του Ολυμπιακού: τα γενέθλιά του!


Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ είναι φέτος το βαρόμετρο στο παιχνίδι της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Όπως έδειξε στον αγώνα με τον Αρη στην Τούμπα την 2η αγωνιστική των πλέϊ-οφ, παραμένει αξιόπιστη λύση στην επίθεση, ενώ έχει μονίμως αναμμένη τη φλόγα του πάθους και της θέλησης για νίκη στην καρδιά του. Ανοιξε το σκορ και με κεφαλιά – ασίστ «καθάρισε» για τους γηπεδούχους (γκολ Σαβίνι). Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής δεν είχε καταφέρει να βοηθήσει την ομάδα του στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στον πρώτο γύρο (1-2), καθώς αγωνίστηκε μόλις 7 λεπτά (μπήκε στο 83’ αντί του Πάμπλο Γκαρσία), αλλά στο Γεώργιος Καραϊσκάκης έκανε καλό 90λεπτο και ο ΠΑΟΚ χάρη στην δική του ασίστ άρπαξε τη νίκη (1-0) με σκόρερ τον Εντίνιο.

Παιδί του Μαγιού και θέλει το δώρο του…
Παιδί του Μαγιού κι αυτός, κλείνει τα 33 του χρόνια την Παρασκευή στις 7 του μηνός και θέλει, όσο τίποτα άλλο να τα γιορτάσει με μια νίκη επί του Ολυμπιακού. Θα είναι άλλωστε το τελευταίο ματς (Τετάρτη) πριν από τα γενέθλιά του και ένα ντέρμπι που μπορεί να μπουν τα θεμέλια για την κατάκτηση της θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Κυρίως για την ομάδα και τον κόσμο, που τόσο τον λατρεύουν. Μια αγάπη με ανταπόκριση, καθώς ο Ιβιτς ασχολείται πολύ με την εξέδρα και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.
Ο Ιβιτς είναι ένας παίκτης που όταν είναι σε αγωνιστική φόρμα και βρει ρυθμό, μπορεί να δώσει μεγάλη ώθηση στον ΠΑΟΚ. Κάνει συνεχόμενα καλά παιχνίδια και βοηθάει την ομάδα του είτε με το μεστό παιχνίδι του, είτε με τα  γκολ, είτε ακόμη με τις πολύτιμες ασίστ του.

Όταν σκοράρει ο ΠΑΟΚ φεύγει μόνο νικητής!
Σε όσα ματς σκόραρε φέτος στη Σούπερ Λίγκα ο ΠΑΟΚ έφυγε νικητής. Πέτυχε 7 γκολ στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και 1 στην 2η αγωνιστική των πλέϊ-οφ εναντίον της πρώην του ομάδας, του Αρη.

Ας δούμε αναλυτικά τα επιτεύγματα του Βλάνταν Ίβιτς:

ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
ΠΑΟΚ- Ηρακλής (6η αγωνιστική) 1-0 (Γκολ)
ΠΑΟΚ- SKODA Ξάνθη (9η αγωνιστική) 1-0 (Γκολ)
ΠΑΟΚ- ΑΡΗΣ (11η αγωνιστική)              4-1 (Γκολ)
ΠΑΟΚ- Λάρισα (13η αγωνιστική)            1-0  (Γκολ)
Εργοτέλης- ΠΑΟΚ (15η αγωνιστική)        0-2  (1 Ασιστ)
ΠΑΟΚ- Πανιώνιος (16η αγωνιστική)        1-0  (Γκολ)
Λεβαδειακός- ΠΑΟΚ (17η αγωνιστική)     0-2  (Γκολ)
ΠΑΟΚ- Αστέρας Τριπ. (18η αγωνιστική)   2-0 (1 Ασίστ)
Ολυμπιακός- ΠΑΟΚ  (19η αγωνιστική)      0-1  (Ασίστ)
SKODA Ξάνθη- ΠΑΟΚ (24η αγωνιστική)  0-3 (Γκολ+ 1Ασίστ)

ΠΛΕΙ-ΟΦ
ΠΑΟΚ- ΑΡΗΣ (2η αγωνιστική)                    2-0  (Γκολ+ Ασίστ)

www.gazzetta.gr

1 σχόλιο:

  1. Προς το Blog σας
    Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
    Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
    Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
    Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
    www.ksipnistere.blogspot.com

    www.ksipnistere.gr
    Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή