Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Σάντος: «Έχω πάρει την απόφασή μου»

Το μέλλον του Φερνάντο Σάντος είναι αυτό που απασχολεί αυτή τη στιγμή άπαντες στον ΠΑΟΚ, με τον Πορτογάλο τεχνικό να δείχνει σημάδια... αποχώρησης στη συνέντευξη τύπου.
«Την κατάλληλη στιγμή θα δούμε τι θα γίνει. Η απόφαση έχει ήδη παρθεί. Θα μιλήσω και με τον πρόεδρο και θα ανακοινώσουμε ό,τι είναι να ανακοινώσουμε. Τελείωσε ένα πλάνο που είχε ξεκινήσει εδώ και τρία χρόνια. Σίγουρα μένει ένα παιχνίδι. Ένα πλάνο το οποίο το φέραμε εις πέρας όλοι μαζί, μετά από μία συζήτηση που είχαμε κάνει στο Μόναχο. Εκεί ξεκίνησαν όλα. Θεωρώ ότι τα καταφέραμε πολύ καλά. Άξιζε τον κόπο όλο αυτό», ήταν ο απολογισμός που... μάλλον δείχνει πως ο Σάντος είναι κοντά στην έξοδο.

Στη συνέχεια, ο Πορτογάλος αναφέρθηκε στο παιχνίδι: «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Δεν ήταν εύκολο να συγκεντρωθούμε μετά τη νίκη στο Καραϊσκάκη και τη μαθηματική εξασφάλιση του στόχους μας. Τους ζήτησα να είμαστε ο εαυτός μας και να συνεχίσουμε την ίδια νοοτροπία. Ηταν σημαντικό να δείξουμε το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο στο τελευταίο παιχνίδι μπροστά στους οπαδούς μας. Γι' αυτό θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια. Γιατί έδωσαν ό,τι είχαν και δεν είχαν. Το παιχνίδι ήταν αρκετά δύσκολο, γιατί πάντα η ΑΕΚ μας δημιουργεί δυσκολίες και μόνο η αυτοσυγκέντρωση και αποφασιστικότητα των παικτών μου ήταν ικανή για να κερδίσουμε. Γι' αυτό λοιπόν συγχαρητήρια». Όσο για την κίνησή του να περιμένει στη φυσούνα τους παίκτες του μετά το τέλος του ματς ο Σάντος εξήγησε: «Ήθελα να τους περιμένω όλους στη φυσούνα. Να τους δώσω συγχαρητήρια σε όλους έναν ένα προσωπικά».



www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου