Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Φαβορί ο Ζόρζε Κόστα

Η διαδικασία των play off τελείωσε, ο ΠΑΟΚ τερμάτισε στην πρώτη θέση και πλέον όλα τα βλέμματα των ανθρώπων του «Δικεφάλου» στρέφονται στην απόκτηση προπονητή, με τον Ζόρζε Κόστα να έχει τις περισσότερες πιθανότητες.

Η αναμέτρηση με τον Άρη ανήκει στο παρελθόν και η ώρα …των διακοπών και της ξεκούρασης έφτασε για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, αφού μετά από μία κοπιαστική και επιτυχημένη χρονιά, πλέον μπορούν να κάνουν αμέριμνοι τις διακοπές τους και να ηρεμήσουν από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, έχοντας όμως βέβαια στο …πίσω μέρος του μυαλού τους τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και τον δρόμο των …αστεριών που θέλουν να διανύσουν.

Στην ευχάριστη θέση των ποδοσφαιριστών δεν φαίνεται να είναι πάντως και οι …ιθύνοντες του «Δικεφάλου» του Βορρά, οι οποίοι πρέπει να βρουν και να συμφωνήσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα με τον αντικαταστάτη του Φερνάντο Σάντος στην τεχνική ηγεσία των «ασπρόμαυρων», κάτι που εικάζεται πως θα είναι ο Ζόρζε Κόστα του οποίου το όνομα είχε έρθει στο «προσκήνιο» αρκετούς μήνες πριν.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θεωρούν ότι ο νεαρός Πορτογάλος τεχνικός μπορεί να συνεχίσει από κει που αφήνει τον μακεδονικό σύλλογο ο Σάντος, ενώ έχει τη φιλοδοξία να πετύχει πολλές διακρίσεις και επιτυχίες με μία μεγάλη ομάδα, όπως ο ΠΑΟΚ.
Όπως προκύπτει πάντως από το ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών, ο Κόστα βρίσκεται αρκετά κοντά σε συμφωνία με τον «Δικέφαλο» του Βορρά και το πιθανότερο είναι να …κατηφορίσει προς Θεσσαλονίκη.

Ανοίγει ο φάκελος «μεταγραφές»
Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια είναι ένα «τρανό» παράδειγμα νεαρού παίκτη που αποκτήθηκε με λίγα λεφτά και στο μέλλον ίσως φέρει «χρυσάφι» στα ταμεία του συλλόγου.

Γι’ αυτό οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προσανατολίζονται σε παρόμοιο σχέδιο πλεύσης και φέτος. Απόκτηση δηλαδή ταλέντων που στο μέλλον υπάρχει πιθανότητα να αποδειχτούν πρώτης τάξεως …«λαβράκια».

Βεβαίως, υπάρχει και ενδιαφέρον για έμπειρους ποδοσφαιριστές και ήδη έχουν ακουστεί τα ονόματα των Πρέντιχερ και Πελέ που μπορούν να αποκτηθούν σαν δανεικοί από την Πόρτο.

Αρχικώς, ο μέσος Σεμπαστιάν Πρέντιχερ αποκτήθηκε έναντι 3 εκατ. ευρώ από τη Κολόν Σάντα Φε, αλλά «κόπηκε» από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και πέρασε τη σεζόν αγωνιζόμενος στη Μπόκα Τζούνιορς και τώρα ψάχνει για νέα «στέγη».
Αξιόλογη λύση και ο Βραζιλιάνος αμυντικός Πελέ που έχει περάσει από Ίντερ, Πόρτσμουθ και προέρχεται από καλή σεζόν με τη Βαγιαδολίδ. 

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου