Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

"Ο Πάμπλο είναι η ψυχή μας"



"Εκλεψε" τις καρδιές των ανθρώπων της αποστολής του ΠΑΟΚ για μία ακόμη φορά ο Ουρουγουανός. Πως αντέδρασε ο Γκαρσία στην επίθεση που δέχτηκε στην... αμαρτωλή φυσούνα



Το πάθος που βγάζει ο Πάμπλο Γκαρσία στον αγωνιστικό χώρο είναι γνωστό ότι λόγω του αυθορμητισμού του, το εκφράζει και εκτός γηπέδων. Χθες (12/5) στο Φάληρο ήταν ακόμη μια επιβεβαίωση αυτού. Τα μέλη της αποστολής του "Δικεφάλου" είχαν να λένε για τον άνθρωπο Γκαρσία, το γνήσιο του χαρακτήρα του και την παλικαριά του: "Ο Πάμπλο είναι η ψυχή μας", τόνιζαν. Βέβαια όλοι στον ΠΑΟΚ το γνώριζαν, αλλά με κάθε ευκαιρία ο Ουρουγουανός φροντίζει να το δείχνει.
Ντουντού εναντίον Γκαρσία
Με το που ο Δαλούκας σφύριξε την λήξη του ντέρμπι που βρήκε τον ΠΑΟΚ στους επτά ουρανούς, ο Ουρουγουανός πήγε προς την φυσούνα με σφιγμένες τις γροθιές του. Με το που πέρασε την είσοδο βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Ντουντού, ο οποίος -σύμφωνα με μαρτυρίες- τον έσπρωξε με μία μπάλα και αμέσως ακολούθησε ένταση.
Οι συμπαραστάτες του
Ο Γκαρσία στην προσπάθειά του να απωθήσει τους παίκτες του Ολυμπιακού που τον προκαλούσαν δεν ήταν μόνος. Εκείνη την ώρα πλησίαζαν τη φυσούνα πανηγυρίζοντας οι Τσιρίλο Ίβιτς και Βιτόλο, οι οποίοι συμπαραστάθηκαν στον Ουρουγουανό. Ακολούθησε συμπλοκή, με τους Μήτρογλου και Αβραάμ Παπαδόπουλου να εμπλέκονται από πλευράς παικτών του Ολυμπιακού, αλλά και άλλα άτομα της πειραϊκής ΠΑΕ.
"Ελάτε... "
Ο Ουρουγουανός δεν έκανε πίσω ακόμη και την ώρα που είδε πέντε άτομα να κατευθύνονται προς τα πάνω του. Τους έλεγε "Ελάτε, ελάτε..." παρόλο που η κατάσταση στην φυσούνα ήταν έκρυθμη. Ακόμη και οι παίκτες του Ολυμπιακού σύμφωνα με τις πληροφορίες έπαθαν πλάκα από την αντίδραση του Πάμπλο Γκαρσία.
"Πυροσβέστης" ο Κονσεϊσάο
Η αλήθεια είναι ότι ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο έκανε πολύ ώρα να ηρεμήσει τον Γκαρσία, ο οποίος ήταν έξω φρενών. Κρατούσε τον Ουρουγουανό αρκετή ώρα και του μιλούσε, ώστε να καταφέρει να τον επαναφέρει στην... τάξη. Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ έπαιξε καταλυτικό ρόλο ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να μην επεκταθούν τα επεισόδια.



www.olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου