Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Ο Σάλπιγγίδης είπε το ναι...

Αποκαλυπτικός διάλογος του Έλληνα επιθετικού στο "Ελ. Βενιζέλος" με οπαδό του ΠΑΟΚ, κατά την αναχώρηση της Εθνικής Ελλάδας για την Ελβετία
την αποκάλυψη πως τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται με την φανέλα του ΠΑΟΚ προέβη ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, έπειτα από στενό "μαρκάρισμα" φιλάθλου του "Δικεφάλου", κατά την αναχώρηση της Εθνικής Ελλάδας την Παρασκευή (21/5) για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ελβετία.
Σύμφωνα με την εφημερίδα "ΣΠΟΡ του Βορρά" ο διάλογος του φιλάθλου με τον διεθνή φορ εξελίχθηκε ως εξής:
Φίλαθλος: "Δημήτρη έχω αγωνία για το αν θα επιστρέψεις πάλι στον ΠΑΟΚ. Σε παρακαλώ πες μου αν είναι αλήθεια ότι έχεις συμφωνήσει".
Σαλπιγγίδης: "Ναι, είναι αλήθεια. Έρχομαι ξανά στον ΠΑΟΚ".
Αξίζει να σημειωθεί πως τη στιγμή του περιστατικού, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, δίπλα στον Σαλπιγγίδη βρισκόταν οι συμπαίκτες του στην Εθνική, Χαλκιάς και Μαλεζάς, ενώ ο Έλληνας διεθνής προέβη στην θετική απάντηση έπειτα από επίμονες ερωτήσεις του φιλάθλου, αφού πρώτα προσπάθησε να τον αποφύγει χαμογελώντας.

www.olapaok.gr

2 σχόλια:

  1. Αυτός ο φίλαθλος που συνομίλησε με τον Σάλπι έγινε διάσημος. Λαγωνικά πάντως οι δημοσιογράφοι. Παρακολουθούν όλα τα φόρουμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κατσε να δουμε τωρα ,γιατι αλλου διαβαζω οτι αν δεν βρουμε νωρις προπονητη ο Σαλπι λεει οτι μπορει και να υποκυψει στις πιεσεις που δεχεται απο ομαδες εξωτερικου.Το αλλο με τον Βιτολο το μαθατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή