Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Κοντός, Δερμιτζάκης και οι άλλοι

Και μετά την χαρά της εξόδου στα προκριματικά του Champions League, τη διπλή σφαλιάρα στο γαύρο και την αποθέωση της ομάδας ήρθε η γκρίνιαααααααααα.
Ο ελληνικός λαός λέει όπου φτώχεια και γκρίνια και νομίζω οτι η αλήθεια βρίσκεται εκεί! Είναι γνωστό οτι ο ΠΑΟΚ στη διοίκηση έχει ανθρώπους οι οποίοι είναι διαχειριστές των χρημάτων μας και όχι επενδυτές. Και από αυτή την οπτική γωνία θα έπρεπε να δούμε όλοι μας το θέμα. Ο ΠΑΟΚ φέτος θα έχει αυξήμένα έξοδα. Η φορολογία των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών διπλασιάζεται. Γιαυτό πιστεύω οτι ο ΠΑΟΚ ψάχνει μια φτηνή και καλή λυση για τη θέση του προπονητή , γιαυτό και το όνομα του Δερμιτζάκη παίζει πλέον ώς φαβορί.
Αλλά αυτό που στεναχωρεί πιο πολύ τον μέσο μη-νεοπαοκτσή είναι η επικείμενη επιστροφή του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Δ. Σαλπιγγίδη. Συνυπογράφω 100% την ανακοίνωση των Δυτικών Συνοικιών. Όμως η διοίκηση οφείλει να μην έχει οπαδικά συναισθήματα, οφείλει να κοιτάει την πρόοδο της ομάδας. Συνεπώς απο τη μία πολύ καλά κάνουμε εμείς οι οπαδοί που δεν θέλουμε τον Δ.Σ στην ομάδα, από την άλλη η διοίκηση βλέπει αυτόν τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή, με βάση το μικρό τηςμπάτζετ βέβαια, ως ιδανική λύση!
Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς ως οπαδοί, είναι να στηρίξουμε τη διοίκηση ότι και να κάνει. Μέχρι στιγμής δεν έχει προδώσει την εμπιστοσύνη μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου