Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Έτοιμος για ΠΑΟΚ ο Φερέιρα!

Φωτιά… βάζει δημοσίευμα έγκυρης πορτογαλικής εφημερίδας που κάνει λόγο για προχωρημένες συζητήσεις ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον τεχνικό της Πόρτο, Ζεσουάλντο Φερέιρα, ενώ φιλοξενεί και δηλώσεις του έμπειρου τεχνικού.



Ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον πολύπειρο Ζεσουάλντο Φερέιρα έφερε στο «φως» της δημοσιότητας η πορτογαλική «O’Jogo», ενώ σύμφωνα με το εν λόγω άρθρο ο τεχνικός της Πόρτο εμφανίζεται πρόθυμος να συνεχίσει την καριέρα του στην Θεσσαλονίκη και τον «Δικέφαλο» του Βορρά:

«Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και ο Πορτογάλος τεχνικός το γνωρίζει. Και πλέον η Ελλάδα θεωρείται ως μία από τις επιλογές για να συνεχίσει την καριέρα του», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα και στη συνέχεια γίνεται λόγος για «λύση» του συμβολαίου του Φερέιρα με την Πόρτο:

«Ο πρόεδρος της Πόρτο, Πίντο Ντα Κόστα, ο οποίος επέστρεψε από μίνι διακοπές, αναμένεται να συναντηθεί σήμερα με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Αν οι δύο πλευρές συμφωνήσουν τότε θα κινηθούν οι διαδικασίες για την λύση της συνεργασίας με τον Πορτογάλο τεχνικό ο οποίος από την Τρίτη γνωρίζει πως ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τις υπηρεσίες του.
Ο Φερέιρα, που έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με τους «δράκους», θέλει να συνεχίσει να δουλεύει και είναι πολύ πιθανό αυτό να γίνει στην Ελλάδα. Είναι ένας πιθανός προορισμός. Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν μέσα στις επόμενες ώρες», γράφει η πορτογαλική εφημερίδα, ενώ φιλοξενεί και δηλώσεις του Ζεσουάλντο Φερέιρα, ο οποίος τονίζει ότι τον ενδιαφέρει η προοπτική του ΠΑΟΚ:

«Για εμένα το πιο σημαντικό είναι να γνωρίζω το πρότζεκτ μιας ομάδας. Για τον ΠΑΟΚ τα ξέρω όλα. Δίχως αμφιβολία θα είναι μία πρόκληση για την καριέρα μου, αν συνεχίσω εκεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου